Hi-Horizon Racing Team

Ons team

Wij zijn een gemotiveerd team van acht jonge studenten met één doel. 

Ons doel is om mee te varen met de wedstrijden van de Solar Sport One, en zo goed mogelijk te presteren. Door mee te doen in deze competitie hopen we mensen de mogelijkheden van groene energie te laten zien. 

Het team is verdeeld in sub-teams, die wekelijks vergaderen zodat iedereen op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Dit doen we vaak online zoals hieronder te zien is, vanwege de afstand tussen de teamleden.

Wanneer het mogelijk is komen we in het weekend samen bij de boot in Gauw, om hier samen te werken.

Mechanica

Het mechanische team houdt zich bezig met alle mechanische en fysieke systemen in de boot, met als belangrijkste onderdeel de motor en het staartstuk. Ook andere belangrijke onderdelen, zoals het stuursysteem vallen hieronder. Dit team bestaat de volgende leden: Jorrit, Bauke, Jort, Marc en Johannes. 

Jorrit de Jong
Bauke Sikkes
Jort Dijkstra
Marc Taekema
Johannes Terwisscha van Scheltinga

telemetrie

Team telemetrie regelt de communicatie tussen de boot en het strategie team aan de kant. Dit doen ze door veel data uit het elektrische systeem uit te lezen, en dit vanuit de boot naar de kant te sturen. Deze data verwerken ze dan om hieruit een strategie voor races op te bouwen. Het team bestaat uit Senne en Jitse. Senne studeert Technical Computer Science bij de TU Delft en Jitse studeert Computer Science bij de Universiteit Twente. 

Senne Drent
Jitse Ritskes

Public relations

Het PR team houdt zich bezig met het contact met sponsoren en het publiek. Tijdens de wedstrijden is de belangrijkste taak om foto’s en video’s te maken om de wedstrijden te documenteren en de beelden te publiceren op te website en de sociale media. Folkert vervult deze taken.

Folkert Koopmans