Sponsoring

Sponsoring is een essentieel onderdeel voor een team zoals wij. Bedrijven maken het mogelijk voor ons door middel van een financiële of materiele bijdrage, om verder te werken aan ons project. Dankzij de onderstaande fantastische bedrijven zijn we al goed op weg, maar we zijn er nog niet. 

Accent

Accent is onze hoofdsponsor. Dankzij de bijdrage van Accent kon ons project echt een grote stap in de goede richting maken. Accent is een bedrijf dat zich bezig houdt met het automatiseren van processen door middel van ICT. Voor meer informatie kan je op de knop hieronder drukken.

DOuma staal

Douma staal was onze eerste sponsor. Dankzij hun bijdrage konden wij ons project starten. Douma Staal is in 1918 opgericht, en is sindsdien werkzaam in de staalbewerking. Voor meer informatie kan je op de knop hieronder drukken.

Solinso

Solinso is het bedrijf dat ons van zonnepanelen heeft voorzien. Dankzij deze bijdrage gebruikt onze boot daadwerkelijk groene energie. Solinso verkoopt zonnepanelen die niet alleen efficient, maar ook nog stijlvol zijn. Voor meer informatie kan je op de knop hieronder drukken.

Sunforce

Met 10 jaar ervaring en meer dan 52 duizend geïnstalleerde zonnepanelen zet Sunforce zich in voor een duurzamere wereld. Naast het feit dat de zon een duurzame energiebron is, compenseert Sunforce ook nog eens een deel van de CO2 uitstoot die vrijkomt bij de productie en transport van zonnepanelen. Voor meer informatie kan je op de knop hieronder drukken.