Hi-Horizon Racing Team

Sponsoring

Sponsoring is een essentieel onderdeel voor een team zoals wij. Bedrijven maken het mogelijk voor ons door middel van een financiële of materiele bijdrage, om verder te werken aan ons project. Dankzij de onderstaande fantastische bedrijven zijn we al goed op weg, maar we zijn er nog niet. 

Arcus IT

Arcus IT is onze hoofdsponsor. Dankzij de bijdrage van Arcus IT kon ons project echt een grote stap in de goede richting maken. Arcus IT is een bedrijf dat zich bezig houdt met het automatiseren van processen door middel van ICT. Voor meer informatie kan je op de knop hieronder drukken.

Sunforce

Met 10 jaar ervaring en meer dan 52 duizend geïnstalleerde zonnepanelen zet Sunforce zich in voor een duurzamere wereld. Naast het feit dat de zon een duurzame energiebron is, compenseert Sunforce ook nog eens een deel van de CO2 uitstoot die vrijkomt bij de productie en transport van zonnepanelen. Voor meer informatie kan je op de knop hieronder drukken.

Lido2d3d

Lido2D3D houdt zich bezig met boten, materialen, interieurbouw, scheepstimmerwerk, constructiewerk en 3D laserscannen. Ze houden van ambachtelijkheid én zijn gek op nieuwe snufjes en technieken. Die combinatie maakt dat ze hun klanten precies dát kunnen leveren waar ze behoefte aan hebben: tekeningen die 100% kloppen. Voor meer informatie kan je op de knop hieronder drukken

GEmeente súdwest fryslân

Súdwest Fryslân is de thuisbasis van Hi-Horizon. Alle teamleden hebben hier op de middelbare school gezeten, en de werkplaats bevindt zich hier ook. Daarom betekent het veel voor het team dat we de steun krijgen van de gemeente. Zie de knop hieronder voor de website.